Site pictogram turnhoutgroepspraktijk

Praktisch

Lees hieronder de praktische info i.v.m. uw afspraak of voor het maken van een nieuwe afspraak bij een van onze kinesitherapeuten.

Maak een afspraak
Behandelingen, zowel in de praktijk als huisbezoeken, zijn enkel mogelijk op afspraak.

Afspraak bij Sam Laurijssen 0497459885
Lies Ceusters 0473432066
Ellen Van den Bossche 0483171747
of via het contactformulier of op het e-mailadres info@turnhoutgroepspraktijk.be

Voor extra vragen of informatie kan u ook steeds terecht op het bovenvermelde telefoonnummer of e-mailadres.

Wanneer wij telefonisch niet bereikbaar zijn kan u steeds een boodschap inspreken op de voicemail met duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op.

Eerste afspraak
De eerste sessie start met het inbrengen van de administratieve gegevens. Volgende documenten zijn hiervoor belangrijk om mee te nemen:
– Identiteitskaart
– Voorschrift van de arts
– Klevertje van het ziekenfonds

Gelieve ook steeds te vermelden indien u dit jaar reeds kinesitherapiebeurten heeft gekregen bij een collega. Dit om problemen met de terugbetaling door de mutualiteit te vermijden.

Aan-/afwezigheid
Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn voor uw afspraak. Omwille van de coronamaatregelen wacht u buiten tot uw therapeut u komt halen.

Wanneer u niet aanwezig kan zijn op uw geplande afspraak, dient u de praktijk tijdig te verwittigen (liefst 24u op voorhand). Indien u laattijdig of niet afbelt zijn wij genoodzaakt de afspraak toch aan te rekenen.

Betaling
Behandelingen worden steeds afgerekend op het einde van de maand. Wanneer uw laatste behandeling is voor het einde van de maand wordt afgerekend op deze laatste behandeling. Betalingen zijn mogelijk via overschrijving, cash of mobiel.

Getuigschriften bestemd voor de verzekeringsinstelling worden meegegeven na betaling. Na het binnenbrengen van deze getuigschriften wordt een deel van het bedrag terugbetaald.


Mobiele versie afsluiten