Massage therapeute


Greet Vermeylen

Ik ben Greet Vermeylen.  Sinds 2014 werk ik als zelfstandig massagetherapeute.

2002 was het jaar waarin ik massages ontdekte, tijdens een lang verblijf in Zuid-Oost Azië. Het krijgen van massages, bedoel ik dan.  Het idee om ook massages te geven kwam pas enkele jaren later.  Het was een plan dat lange tijd ergens in mijn achterhoofd sluimerde. Tot in 2013, toen ik me inschreef voor een opleiding massagetherapie.  Na veel oefenen en bijleren startte ik eind 2014, met veel goesting, maar ook wat onzeker over wat komen zou, als zelfstandig massagetherapeute.  Sindsdien is er veel veranderd, en toch ook weer niet.  Ik vind een massage nog steeds één van de mooiste dingen die ik anderen kan geven.  Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

Het hoogtepunt van mijn werkdag is het moment waarop ik op het gezicht van mijn cliënten de ontspanning kan aflezen. Het voelt goed om op die manier een bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen.  Ik leer elke dag weer dingen bij en probeer wat ik doe stap voor stap verder te verbeteren. 

Daarnaast is ook goed voor mezelf zorgen belangrijk voor me.  Hoe beter ik zelf in mijn vel zit, hoe beter mijn massages. 

Neem ook zeker eens een kijkje op mijn eigen website voor meer info!

%d bloggers liken dit: