Loopbaancoach


Dave Simons

Ik ben Dave, gecertificeerd loopbaanbegeleider en Trusted Partner van The Job Coach.

Tot 2021 werkte ik als leerkracht, beleidsondersteuner en pedagogishc ICT-coördinator in een middelbare school in Malle. Ik ga graag in dialoog met mensen en krijg energie van een goed gesprek.

Coachees, collega’s en oud-leerlingen omschrijven mij als rustig, geduldig en gepassioneerd.

Een sfeer van evenwaardigheid waarbij we samen een individueel en uniek pad uitstippelen, dat is ons gemeenschappelijk doel. Ik zit niet verlegen om door te vragen als het gaat om relaties en waardering in de werkcontext. Stapsgewijs komen we tot de kern van wat jou beweegt of passioneert. Ik heb oprechte interesse in het verhaal achter de mens en wil je graag inspireren om te groeien en om je eigen veranderingsproces in handen te nemen.

Je kan bij mij terecht voor de volgende thema’s
– loopbaanbegeleiding
– studentcoaching voor studiekeuze
– mentale portbegeleiding

%d bloggers liken dit: