Site pictogram turnhoutgroepspraktijk

Kinesitherapeuten


Ellen Van den Bossche

Specialisaties:
Yogatherapie
Ademhalingskinesitherapie
Relaxatie
Sensomotorische reëducatie
Somatopsychopedagogie
Slaapcoaching
Fasciatherapie
Craniomandibulaire kinesitherapie


O.N.. 0849030706

Sam Laurijssen

Specialisaties:
Algemene kinesitherapie
Zwangerschapsbegeleiding
Postnatale kinesitherapie
Stressmanagement- en relaxatietherapie

Wie ben ik?
Hoi, ik ben Sam. Ik ben als master in de musculoskeletale en sportkinesitherapie afgestudeerd. Naast mijn basisopleiding heb ik me ondertussen al bijgeschoold in zwangerschapsbegeleiding (pre- en postnatale kinesitherapie), babymassage en stress- en relaxatietherapie. Ook heb ik 2 jaar als kinesitherapeut bij AZ Turnhout gewerkt, waar ik op veel verschillende diensten stond en dus ook met allerlei soorten patiënten en pathologieën in aanraking kwam.

In mijn vrije tijd ben ik sinds juli 2023 mama van een zoontje. Hierdoor kan ik nu ook mijn eigen ervaring gebruiken in het begeleiden van mama’s tijdens en na de zwangerschap. Waar ik naast het mama zijn nog een plekje vrij vind, geniet ik af en toe van een goede sport/yogasessie.

Je kan in de praktijk bij mij terecht op maandag, donderdag en vrijdag.

O.N. 0783.434.653

Lies Ceusters

Specialisaties:
Algemene kinesitherapie
Mulligan
Stressmanagement- en relaxatietherapie
Dry needling (in opleiding)

Wie ben ik?
Hallo, mijn naam is Lies en ik ben afgestudeerd als kinesitherapeut, met als specialisatie een master in de musculoskeletale en sport kinesitherapie. Verder heb ik me bijgeschoold in het ‘MULLIGANTM Manual Therapy Concept’ en stress- en relaxatietherapie. En ondertussen ben ik bezig met een opleiding dry needling.

Naast het werk hier in de praktijk, ben ik ook deeltijds in dienst als kinesitherapeut in een revalidatiecentrum voor neurologische (NAH) aandoeningen, hier in turnhout.

In mijn vrije tijd kan je me vaak terug vinden in een boek, op de klimmuur of al bakkend in de keuken om mijn creatieve impulsen een leuke uitlaatklep te geven. Een sportieve activiteit of gezelschapsspellen spelen kan me ook altijd plezieren.

Op maandag, dinsdagnamiddag en donderdag werk ik hier in de praktijk en kan je bij mij je afspraak inplannen. Tot gauw!

O.N. 0756.625.932

Mobiele versie afsluiten