Kinesitherapeuten


Ellen Van den Bossche

O.N.. 0849030706

Sam Laurijssen

Hoi, ik ben Sam. Ik ben als master in de musculoskeletale en sportkinesitherapie afgestudeerd. Naast mijn basisopleiding heb ik me ondertussen al bijgeschoold in zwangerschapsbegeleiding (pre- en postnatale kinesitherapie), babymassage en stress- en relaxatietherapie. Ook heb ik 2 jaar als kinesitherapeut bij AZ Turnhout gewerkt, waar ik op veel verschillende diensten stond en dus ook met allerlei soorten patiënten en pathologieën in aanraking kwam.

In mijn vrije tijd ben ik verslaafd aan ‘pyssel’, dat is een Zweeds woord dat wordt gebruikt voor allerlei vormen van handwerk en handvaardigheden, zoals tekenen, schilderen, macramé enzovoort. Daarbuiten hou ik ook van sport. Ik ga joggen, ik doe aan fitness @ home en ik geniet regelmatig van een goede yogasessie.

Je kan in de praktijk bij mij terecht voor algemene kinesitherapie, pre- en postnatale kinesitherapie, babymassage en stresscoaching en dit op dinsdag, woensdag en vrijdag. Je kan mij ook contacteren voor huisbezoeken in Turnhout of in Gierle.


O.N. 0783.434.653

Lies Ceusters

Hallo, mijn naam is Lies en ik ben afgestudeerd als kinesitherapeut, met als specialisatie een master in de musculoskeletale en sport kinesitherapie. Verder ben ik momenteel ook aan het bijscholen in het ‘MULLIGANTM Manual Therapy Concept’. 

Naast het werk hier in de praktijk, ben ik ook deeltijds in dienst als kinesitherapeut in een revalidatiecentrum voor neurologische (NAH) aandoeningen, hier in turnhout.

In mijn vrije tijd kan je me vaak terug vinden in een boek, achter een naaimachine of al bakkend in de keuken om mijn creatieve impulsen een leuke uitlaatklep te geven. Een sportieve activiteit of gezelschapsspellen spelen kan me ook altijd plezieren.

Op maandag, dinsdagnamiddag en donderdag werk ik hier in de praktijk en kan je bij mij je afspraak inplannen. Tot gauw!

O.N. 0756.625.932

%d bloggers liken dit: