YOGA’KAMP’ “TURN IN”

De ervaring van een YOGA RETREAT vlakbij huis!

Net zoals de kleintjes, mogen de groten onder ons ook op ‘kamp‘.

Van 5 tot en met 9 augustus elke dag een yogasessie om 9.15u in de ochtend en om 20u ’s avonds. Jij kiest 5 sessies (of zelfs 10) uit om 5 dagen opeenvolgend je yogahigh te ervaren, dichter bij jezelf komen, ‘TURN IN‘ . De YOGA RETREAT vlakbij huis EN je slaapt in je eigen bed.

Kriebelt het? Schrijf je in met het formulier https://forms.gle/hWJiVTH548nQ7npf7 om je yogamat te reserveren. Prijs 40 euro (8 euro per bijkomende sessie) , betaling van het totale bedrag bij je start op maandag 5 augustus.

Ga je voor het totaalpakket met elke dag extra tips en tricks om er een ‘gezondeweek van te maken? Schrijf je dan ook in voor de (MINI)WORKSHOPS. https://forms.gle/hWJiVTH548nQ7npf7 Betaling bij aanvang van de activiteit.

Maandag 5 augustus na de ochtend- en voor de avondsessie: MINIWORKSHOP MANTRAM ART : Katrien Jespers gaat aan de slag met Mantram Art, een aanvullend deel bij het meditatieprogramma Passage Meditation. Mantrams zijn zeer krachtige, spirituele formules, afkomstig uit de verschillende grote wereldreligies. Tijdens Mantram Art helpt de mantram je ontspannen en je hoofd vrij te maken van alle onrust. Mantram Art is één van de vele manieren om de mantram voor jou aan het werk te zetten en is makkelijk inzetbaar wanneer je gestressed of onrustig voelt. Duur 20 minuten Gratis http://www.facebook.com/Reconnectcoach/

Dinsdag 6 augustus na de ochtend- en voor de avondsessies: CREATIEVE WORKSHOP ‘MAAK JE EIGEN GEBRUIKSAANWIJZING’ : Voor de meeste huishoudapparaten hebben we een uitgebriede gebruiksaanwijzing. Hoe ze aangaan en weer uit, waar je ze voor kunt gebruiken en waar ze stuk van gaan. Waarom dan niet eens onze eigen gebruiksaanwijzing maken? Bedenk je eigen regels voor optimaal gebruik en onderhoud en deel ze met wie jij graag ziet! Want hoe meer mensen jouw gebruiksaanwijzing kennen, hoe beter ze je begrijpen! Annelies Driesens begeleidt je creatief in deze workshop met een voorbeeld gebruiksaanwijzing. Duur 1 uur voor 10 euro. Info: https://www.facebook.com/coachingupanneliesdriesens/ https://www.coachingup.be/workshops

Woensdag 7 augustus na de yogasessies: In deze MINIWORKSHOP werkt Laura Hendrickx met je rond ENERGIEGEVERS: net zoals door yoga wordt je stress- en energiebalans door meerdere factoren beïnvloed. Duur 15 minuten Gratis https://uwloopbaancoach.be/loopbaanbegeleiding-vdab/loopbaanbegeleiding-turnhout-lille/

Donderdag 8 augustus na de ochtendsessie: WORKSHOP BOSBADEN (Shinrin-Yoku) : deze natuurbeleving tijdens een boswandeling is een eeuwenoude traditie in Japan. Bosbaden is supergezond! Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bosbaden de bloeddruk kan verlagen, je stresshormonen kan verlagen, je immuunfunctie kan verhogen en je kan er beter van slapen! Annelies Driesens begeleidt je in groep doorheen deze wandeling in … Duur 1 uur voor 5 euro Info: https://www.facebook.com/coachingupanneliesdriesens/ https://www.coachingup.be/workshops

Vrijdag 9 augustus na de ochtend- en voor de avondsessie : WORKSHOP MEAL PREP : Meal Prep is op een efficiënte manier jouw maaltijden voor een aantal komende dagen voorbereiden. Clean en basic. Tijdens de workshop geeft Evi Van den Bossche: – een heel aantal tips voor the Prep van de Meal Prep – tips voor Meal Prep zelf – toont enkele simpele snelle meal preps – tips voor de bewaring Bij deelname krijg je een Meal Prep receptenbundel en de principes ivv een e-book Duur 1,5 uur prijs: 15 euro

Namasté

De groepspraktijk heeft het recht activiteiten bij te lage opkomst te beperken/verplaatsen of te annuleren. Bij annulatie worden de inschrijvingsgelden terug betaald.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.